Виставка живопису Наталії Білик

Запрошуємо відвідати двадцяту ювілейну персональну виставку знаної прикарпатської художниці – Наталії Білик. Її виставка називається «Смачні барви», і її справді хочеться смакувати. Вона відображує життя природи і предметів, пропущене через призму бачення художниці та з домішком її емоцій та почуттів. Роботи пані Наталії сповнені соковитістю, насиченими барвами та емоціями.

Ми бачимо, як прості речі наповнюються світлом, кольором і смаком. На них хочеться дивитися, до них хочеться доторкнутися.  А соковиті фрукти, зображені на деяких натюрмортах, так і хочеться надкусити і відчути їхній солодкий сік.

Художниця Наталія Білик народилася 15 червня 1974 року і проживає в Івано-Франківську. З семи років навчалася у студії образотворчого мистецтва та у художній школі. У 1999 році закінчила навчання на художньо-графічному факультеті Прикарпатського університету. Перша персональна виставка художниці відбулася у 2005 році, і за своє насичене творче життя вона створила близько двох тисяч робіт. Її картини зберігаються у приватних колекціях у багатьох країнах світу.

16.11.2021